Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Кисломолочний напій оздоровчого призначення
    (2019) Говорун, Сергій; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено новий кисломолочний напій оздоровчого призначення. Показано, що використання в якості збагачувачів рослинної сировини, а саме пюре з обліпихи та порошку з гарбуза дозволить розширити асортимент продуктів оздоровчої дії. A new sour milk drink for health purpose has been developed. It is shown that the use of herbal raw materials, such as mashed potatoes and sea buckthorn pumpkin, will expand the range of wellness products.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства
    (2013) Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна Валеріївна
    Кисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення фітодобавок для виробництва кисломолочних напоїв
    (2015) Гойко, Ірина Юріївна
    Проблема здорового харчування актуальна у всьому світі. Дефіцит біологічно активних речовин (БАР) у харчуванні людини призводить до зниження імунітету, виникнення різних захворювань, зниження розумової та фізичної працездатності. Для нормального функціонування організму потрібно забезпечення його необхідною кількістю енергії, білків та інших незамінних компонентів їжі. Ці вимоги найкраще задовольняють комбіновані продукти, які виготовлені на молочній основі. Problem healthy diet relevant in the world. Deficiency of biologically active substances (BAS) in the human diet reduces the immunity of various diseases, reduced mental and physical performance. For the normal functioning of the body need to ensure its necessary amount of energy, protein and other essential food components. These requirements are best satisfied the combined products, which are made of milk-based.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання білкововмісної рослинної сировини у виробництві кисломолочних напоїв
    (2014) Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна Валеріївна
    Показано перспективність використання білковмісних порошків з листя кропиви, конюшини, люцерни у якості функціональних інгредієнтів для кисломолочних напоїв, що дозволяє збагатити напої рослинним білком, незамінними амінокислотами, мінеральними речовинами, а також створити широкий асортимент кисломолочних продуктів. Displaying perspectives of bilkovmisnyh powdered leaves of nettle, clover, alfalfa as functional ingredients for milk drinks, drinks to enrich vegetable protein, essential amino acids, minerals, and a wide range of dairy products.