Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури молочного десерту підвищеної харчової цінності
    (2012) Гойко, Надія Олегівна; Гойко, Ірина Юріївна
    Отримані результати показують, що новий молочний десерт має вищу біологічну та харчову цінність, він краще засвоюється організмом, а також характеризується високими органолептичними показниками. The results show that the new dairy dessert has the highest biological and nutritional value, it is better absorbed by the body and is characterized by high organoleptic characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців
    (2015) Гойко, Ірина Юріївна
    Харчування істотно впливає на стан захисних сил організму людини та має важливе значення для здоров’я імунної системи, захисту від застуди, профілактики загострень хронічних захворювань та розвитку нових, пов’язаних із хронічним стресом, а неадекватна забезпеченість організму макро- і мікронутріентами може призводити до зниження адаптаційних резервів і зростання різних захворювань. Nutrition significantly affects the state of defenses of the human body and is essential for the health of the immune system, protect against colds, prevention of exacerbations of chronic diseases and develop new related to chronic stress and inadequate provision of macro-organism and can lead to mikronutrientamy adaptation reserves decline and growth of various diseases.