Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства(2013) Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна ВалеріївнаКисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.Документ Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення(2014) Гойко, Ірина ЮріївнаОдин із основних напрямів розроблення функціональних напоїв - збагачення їх функціональними інгредієнтами. На сьогодні спостерігається стійка тенденція використовувати в якості збагачувачів рослинну сировину, в тому числі пряно-ароматичну. One of the main directions of development of functional beverages - enriching their functional ingredients. Today there is a steady trend used as a dresser plant material, including aromatic.