Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи вирощування і переробки спаржі(2014) Гонта, Ігор Анатолійович; Гіджеліцький, Віталій Миколайович; Васильківський, Костянтин ВікторовичОвочі та фрукти відносяться до важливих складових в харчуванні людини, оскільки містять у собі значну кількість смакових, поживних та ароматичних речовин і є постачальниками вітамінів С, Р, Е, групи В, провітаміну А, каротину, мікро- і мікроелементів.Світова практика знайома з 240 видами овочів, однак в Україні споживається всього біля 40 видів. Проте оригінальним доповненням до столу українців пропонується спаржа. Vegetables and fruits belong to the important components in the human diet because they contain a significant amount of flavor, nutrients and aromatic substances and are suppliers of vitamins C, D, E, B, provitamin A, carotene, micro- and practice mikroelementiv.Svitova familiar with 240 kinds of vegetables, however, Ukraine consumes only about 40 species. However, in addition to the original table Ukrainian offered asparagus.Документ Розвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції(2014) Ляшенко, Дмитро; Гонта, Ігор Анатолійович; Соколенко, Анатолій ІвановичРозвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції є важливою складовою для подальшого вдосконалення пакувальної індустрії. Важливим напрямком слід вважати фізичні методи обробки за обмежених температур для запобігання біологічно-активних речовин,біологічних комплексів. Development of physico-chemical basis of storage technologies vegetable production is an important component to further improve the packaging industry. An important area to be considered a physical processing methods with limited temperature to prevent biologically active substances, biological systems.