Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаМатеріали присвячені дослідженням особливостей структури фруктово-ягідних начинок на сахарозі, глюкозі та фруктозі. Наведені результати реологічних досліджень на ротаційному віскозиметрі у вигляді реологічних кривих, з яких отримано значення в’язкості для різних етапів цілісності структури начинок. Встановлено посилення драглів на фруктозі та глюкозі у порівнянні з сахарозою. Materials devoted to the study of the structure, fruit and berry fillings for sucrose, glucose and fructose. The results of rheological studies on a rotary viscometer as rheological curves, of which the viscosity is obtained for the different phase’s integrity of the structure of fillings. Established strengthening jelly with fructose and glucose compared to sucrose.Документ Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства(2015) Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаПроведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."