Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу оклейки на зміну вмісту фенольних речовин у виноматеріалах(2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна ЯківнаУ виноробстві фенольні речовини, та продукти їх перетворення активно впливають на смак, аромат, колір і прозорість виноматеріалів і вин. У результаті взаємодії фенольних речовин з білками з'являються продукти, які випадають в осад, що спричиняє помутніння вина, тому проводиться оклеювання желатином для виділення конденсованих форм фенольних речовин із вина. In wine phenolic substances and their transformation products actively influence the taste, aroma, color and transparency and wine tasting. The interaction of phenolic compounds with proteins appear foods that precipitate, causing turbidity of wine because gelatin glue is made to highlight the condensed form of phenolic compounds of wine.Документ Основні напрямки розвитку виноградарства та виноробства в Україні на шляху інтеграції в Європейський Союз(2006) Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина МихайлівнаЗапропоновані основні напрями розвитку виноградарства та виноробства в Україні, які узгоджуються з нормами і правилами ринку вина ЄС, які стосуються посадки та вирощування виноградної лози і застосування відповідних технологічних прийомів під час виготовлення виноматеріалів, вин й інших продуктів із винограду.7. The basic directions of development of viticulture and winemaking in Ukraine, which are consistent with the rules and regulations of the EU wine market relating to planting and cultivation of the vine and the use of appropriate technological methods in the manufacture of wine, wines and other products of the grape.ponovanі osnovnі eg rozvitku viticulture that vinorobstva in Ukraїnі, yakі uzgodzhuyutsya h i norms rules Rinku wine ЄS, yakі stosuyutsya landing that viroschuvannya vinogradnoї Lozi i zastosuvannya vіdpovіdnih tehnologіchnih priyomіv pid hour vigotovlennya vinomaterіalіv, wines th іnshih produktіv іz grapes.8.