Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібів
    (2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Гримайло, Ірина Олегівна
    В сучасних умовах дефіциту білку в харчуванні людини, високоефективним і швидким шляхом вирішення цієї проблеми є розробка харчових продуктів масового споживання, збагачених білковими компонентами. In today's shortage of protein in human nutrition, highly effective and fast way to solve this problem is to develop food consumer enriched protein component.
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинних олій у рецептурах м'ясних паштетів
    (2014) Котляр, Євген Олександрович; Іващук, Павло Васильович; Гримайло, Ірина Олегівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Актуальна проблема сьогодення - створення продуктів харчування з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Не є виключенням і паштетна продукція. Технологія виробництва паштетів передбачає використання різноманітних за своїми властивостями видів сировини тваринного і рослинного походження, що визначає різноманіття застосовуваних способів обробки. Комбінуючи варіння, бланшування, пасерування, обсмажування, гомогенізацію та інші види термічного і механічного впливів, отримують ніжний однорідний продукт пастоподібної консистенції, що відрізняється приємним смаком, запахом і кольором. Issues of the day - create food from high nutritional and biological value. Is no exception pashtetna products. Production technology involves the use of pastes with properties different raw materials of animal and vegetable origin that determines the variety of processing methods used. Combining cooking, blanching, paseruvannya, roasting, homogenization and other thermal and mechanical effects, are gentle uniform product pasty consistency that is different pleasant taste, smell and color.
  • Ескіз
    Документ
    Поліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиною
    (2014) Герасименко, Марина Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Гримайло, Ірина Олегівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
    У наш час у м'ясопереробній промисловості актуальною є проблема ефективності використання сировини, розширення й підвищення якості продукції, що випускається. Відомо, що 9 — 13 % колагеновмісної сировини, яка містить тваринний білок, залишається невикористаною. Presently in the meat industry is the actual problem of efficiency of use of raw materials, expand and improve the quality of products. We know that 9 - 13% kolahenovmisnoyi materials containing animal protein remains unused.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно - механічних характеристик напівфабрикатів
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна
    Створення якісних продуктів харчування пов'язано з необхідністю нагромадження бази даних про фізіологічні особливості харчування різних вікових груп, а також про хімічний склад, фізичні властивості, харчову, біологічну й енергетичну цінності, медико-біологічні показники, санітарно-гігієнічні норми безпеки й інші характеристики сировини, напівфабрикатів і кінцевих продуктів. Creating quality food due to the necessity of accumulation of a database of physiological feeding habits of different age groups, as well as the chemical composition, physical properties, nutritional, biological and energy values​​, biomedical indicators, health safety standards and other specifications of raw materials , semi-finished and finished products.