Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розроблення безбілкового печива
    (2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирьова, Єлизавета Валеріївна
    Наведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара). The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна технологія низькобілкового печива для хворих на фенілкетонурію
    (2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна
    Наведено результати визначення структурних показників тіста, фізико-хімічних показників низькобілкового печива, розрахунку кількості фенілаланіну. The results of the determination of dough structural indicators and physico-chemical indicators of low-protein cookies are given, amount of phenylalanine is calculated.