Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вимоги до робастності систем автоматизації технологічних об’єктів
    (2012) Гриценко, Надія Георгіївна
    Розглянуто питання з можливості та доцільності використання робастних методів управління для технологічних об’єктів в харчовій промисловості. Описані вимоги та принципи робастного регулювання, що можуть бути використані у будь-якій галузі харчової промисловості, якій притаманні складні тепло- та масообмінні процеси. The question of the possibility and feasibility of using robust methods of control for process objects in the food industry. Describe the requirements and principles of robust regulation, which can be used in any food industry, which are inherent complex heat and mass transfer processes.
  • Ескіз
    Документ
    Системно-технічний аналіз брагоректифікаційної установки як складного об'єкта
    (2014) Гриценко, Надія Георгіївна
    Брагоректифікаційна установка (БРУ) спиртової промисловості є складним об'єктом управління, який належить до класу нестаціонарних з властивостями багатозв'язності та багатовимірності, що має ієрархічну структуру. Brahorektyfikatsiyna unit (BRU) alcohol industry is a complex object management, which belongs to a class of non-stationary properties bahatozv'yaznosti and multidimensionality, which has a hierarchical structure.