Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Безглютеновий хліб з кукурудзяним борошном поліпшеної якості(2016) Грищенко, Анна Миколаївна; Ситниченко, Наталія ОлександрівнаВ статті наведено результати досліджень впливу масла вершкового та меланжу на показники технологічного процесу та якість безглютенового хліба з кукурудзяним борошном. Встановлено, що меланж та масло вершкове сприяє поліпшенню аромату, смаку виробів, забарвлення скоринки. The papers demonstrate the researching of the effect of butter and melange on the indicators of technological process and quality of the gluten-free bread with corn flour. It was found that the melange and butter helps to improve the flavor and taste of products, color of bread crust.