Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович
    Оцінено якість раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства, що дозволяє виявити збалансованість харчування згідно норм фізіологічної потреби для добового раціону харчування. The quality of food rations in the establishments of the hotel and restaurant industry was assessed, which makes it possible to identify the balance of nutrition in accordance with the norms of physiological needs for the daily diet.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-вода
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович
    Проведено узагальнення інформації щодо існуючих технології підготовленої води та наукових уявлень про формування її якісних характеристик, які спрямовані на розроблення алкогольних напоїв стабільної якості. Встановлено, що завдяки новітнім методам дослідження – 1H ЯМР спектроскопії, лікеро-горілчані та винно-коньячні підприємства потребують інформації, щодо аналізу технологічних умов і технічних засобів для отримання рівноважних станів в системі спирт-вода. The generalization of information on the existing technologies of prepared water and scientific ideas about the formation of its quality characteristics, which are aimed at developing alcoholic beverages of stable quality. It is established that due to the latest research methods - 1H NMR spectroscopy, distilleries and wine and brandy companies need information on the analysis of technological conditions and technical means to obtain equilibrium states in the alcohol-water system.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництві
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Білоусов, Дмитро Юрійович
    На сьогодні широкий асортимент харчової продукції базується на використанні різноманітної рослинної сировини при виробництві напівфабрикатів - ароматні спирти, настої, спиртовані соки, морси тощо. Today, a wide range of food based on the use of various plant material in the production of semi - aromatic alcohols, infusions, spirited juices, fruit drinks and more.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження залежності питомої продуктивності від температури процесу концентрування розчинів лактози нанофільтрацією
    (2012) Грушевська, Ірина Олегівна; Мирончук, Валерій Григорович
    Питома продуктивність нанофільтраційних мембран є однією з найважливіших їх характеристик. Вона залежить від багатьох факторів: складу рідини, тиску, pH середовища, температури і т.п. Питома продуктивність нанофільтраційних мембран є однією з найважливіших їх характеристик. Вона залежить від багатьох факторів: складу рідини, тиску, рН середовища, температури і т.п. Pete produktivnіst nanofіltratsіynih membranes Je odnієyu s nayvazhlivіshih їh characteristics. Vaughn deposits od bagatoh faktorіv: Warehouse rіdini, vise, pH seredovischa, temperature, etc. i