Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості безалкогольних напоїв
    (2014) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    На сьогодні індустрія безалкогольних напоїв розвивається динамічно, постійно розширюється асортимент за рахунок напоїв, виготовлених із концентратів, настоїв з пряно-ароматичної сировини, які володіють не тільки приємними смаковими властивостями, але й виявляють корисну дію для споживача. Поруч зі створенням нових напоїв, з'являються й нові фальсифіковані, які є небезпечними і несуть серйозну загрозу для життя і здоров'я населення. Today the soft drinks industry is developing rapidly, constantly expanding range by drinks made ​​from concentrates, extracts of aromatic raw materials that have not only pleasant flavor properties, but also exhibit a beneficial effect for consumers. Along with creating new drinks, there are new forged that are dangerous and are a serious threat to life and health.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами
    (2013) Гулевата, Марина Анатоліївна
    Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.