Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу комплексів рослинних екстрактів на процеси інгібування окиснювальних станів олій(2016) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаНа сьогодні у виробництві рослинних олій важливим питанням є збереження їхніх нативних корисних компонентів та забезпечення стабілізації ліпідів щодо окиснювального псування. Today in the production of vegetable oils, an important issue is the preservation of their native useful components and the stabilization of lipids relative to oxidative damage.Документ Коріандр як біологічно цінна рослинна сировина(2015) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаНаціональний університет харчових технологій із напрямків розвитку сучасної харчової промисловості є різноманітних кетчупів, соусів, майонезів, які надають традиційним стравам унікального смаку. На сьогодні актуальним є розширення асортименту цих продуктів внесенням до їх рецептури спецій та прянощів із рослинної сировини, які сприяють покращенню роботи залоз внутрішньої секреції організму людини. National University of Food Technologies of the areas of the modern food industry is different ketchups, sauces, mayonnaise, providing unique taste traditional dishes. In the immediate task is to expand the range of products making their recipe of spices from plant materials that enhance the endocrine glands of the human body.Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості як результат впровадження системи менеджменту якості(2013) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто проблему якості харчових продуктів у світлі її багатогранності та описано шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продуктів, що, тим самим, напряму впливає на ефективність діяльності підприємства. The problem of food quality in light of its versatility and describes ways to improve the quality and competitiveness of products, thereby directly affect the efficiency of the company.Документ Насіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олій(2014) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаПерспективним для закладів ресторанного господарства є розроблення принципово нових технологій високоякісної продукції з сільськогосподарської сировини, що має оздоровчий вплив на організм людини у поєднанні з відмінними смаковими властивостями. Perspective for institutions restaurants is to develop fundamentally new technologies of high-quality agricultural products from material that has a healthy effect on the human body, combined with excellent flavoring properties.Документ Дослідження показників якості безалкогольних напоїв(2014) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаНа сьогодні індустрія безалкогольних напоїв розвивається динамічно, постійно розширюється асортимент за рахунок напоїв, виготовлених із концентратів, настоїв з пряно-ароматичної сировини, які володіють не тільки приємними смаковими властивостями, але й виявляють корисну дію для споживача. Поруч зі створенням нових напоїв, з'являються й нові фальсифіковані, які є небезпечними і несуть серйозну загрозу для життя і здоров'я населення. Today the soft drinks industry is developing rapidly, constantly expanding range by drinks made from concentrates, extracts of aromatic raw materials that have not only pleasant flavor properties, but also exhibit a beneficial effect for consumers. Along with creating new drinks, there are new forged that are dangerous and are a serious threat to life and health.Документ Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами(2013) Гулевата, Марина АнатоліївнаРозглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.