Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу комплексів рослинних екстрактів на процеси інгібування окиснювальних станів олій(2016) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаНа сьогодні у виробництві рослинних олій важливим питанням є збереження їхніх нативних корисних компонентів та забезпечення стабілізації ліпідів щодо окиснювального псування. Today in the production of vegetable oils, an important issue is the preservation of their native useful components and the stabilization of lipids relative to oxidative damage.Документ Насіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олій(2014) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаПерспективним для закладів ресторанного господарства є розроблення принципово нових технологій високоякісної продукції з сільськогосподарської сировини, що має оздоровчий вплив на організм людини у поєднанні з відмінними смаковими властивостями. Perspective for institutions restaurants is to develop fundamentally new technologies of high-quality agricultural products from material that has a healthy effect on the human body, combined with excellent flavoring properties.