Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив якості цукрових буряків на технологічні показники соків та продуктів у виробництві білого цукру
    (2014) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Касян, Ірина Миколаївна
    Процес технологічного перероблення коренеплодів цукрових буряків, уражених збудниками кагатної гнилі, пов'язаний з труднощами, що виникають внаслідок хімічних перетворень високомолекулярних сполук та накопичення пектинових речовин у дифузійному соку. Тому важливим питанням є вивчення впливу кагатної гнилі, спричиненої окремими видами збудників, на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. The process of technological processing of sugar beet roots infected with pathogens kahatnoyi rot associated with difficulties arising from chemical reactions Macromolecular and accumulation of pectin in the juice. Therefore, an important issue is to study the effect kahatnoyi rot caused by certain types of pathogens, the technological parameters of diffusion and purified juice.