Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Різання багатошарових харчових продуктів
    (2013) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович
    Основна особливість різання багатошарових матеріалів - залежність зусилля різання та якості процесу від: розміщення шарів матеріалу відносно руху леза; конструкцій леза та основи, на якій знаходиться матеріал; способу фіксації матеріалу при різанні. The main feature of multilayer cutting materials - dependence cutting efforts and the quality of the process: placing layers of material relative movement of the blade; blade designs and the basis on which the material; the method of fixing material when cutting.
  • Ескіз
    Документ
    Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктів
    (2013) Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
    Для визначення структурно-механічних властивостей м’яса внесено зміни в програмне забезпечення (ULTRA UD2-70). Прилад дозволяє отримувати відповідні значення аналога коефіцієнта пористості, а також візуальну картину стану структури продукту, яка слугує показником його консистенції.
  • Ескіз
    Документ
    Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем
    (2015) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Запропонований метод побудови і аналізу реологічної моделі харчових дисперсних систем є складовою теорії моделювання структурно-механічних властивостей в’язко-пружно-пластичних продуктів. The method of analysis and rheological model of food disperse systems is part of the theory of modeling the structural and mechanical properties of visco-elastic-plastic products.