Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Різання багатошарових харчових продуктів(2013) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичОсновна особливість різання багатошарових матеріалів - залежність зусилля різання та якості процесу від: розміщення шарів матеріалу відносно руху леза; конструкцій леза та основи, на якій знаходиться матеріал; способу фіксації матеріалу при різанні. The main feature of multilayer cutting materials - dependence cutting efforts and the quality of the process: placing layers of material relative movement of the blade; blade designs and the basis on which the material; the method of fixing material when cutting.Документ Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктів(2013) Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор СтепановичДля визначення структурно-механічних властивостей м’яса внесено зміни в програмне забезпечення (ULTRA UD2-70). Прилад дозволяє отримувати відповідні значення аналога коефіцієнта пористості, а також візуальну картину стану структури продукту, яка слугує показником його консистенції.Документ Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем(2015) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаЗапропонований метод побудови і аналізу реологічної моделі харчових дисперсних систем є складовою теорії моделювання структурно-механічних властивостей в’язко-пружно-пластичних продуктів. The method of analysis and rheological model of food disperse systems is part of the theory of modeling the structural and mechanical properties of visco-elastic-plastic products.