Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження реологічних властивостей кріомодифікованого крохмалю
    (2014) Данілевич, Олександра В.; Лисий, Олександр Віталійович; Гордієнко, Анатолій Степанович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    На сьогодні у світі широкою популярністю користується модифікований крохмаль, властивості якого цілеспрямовано змінені хімічним або фізичним шляхом. Кріомодифікований крохмаль отримують шляхом заморожування крохмальних клейстерів з подальшим розморожуванням, видаленням вологи та висушуванням. Today the world wide popularity of modified starch whose properties are specifically altered by chemical or physical means. Kriomodyfikovanyy starch produced by freezing starch paste and then defrost, remove moisture and drying.