Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу НВЧ-обробки на якість олії з волоського горіха(2012) Демчина, Галина Любомирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Ковальчук, І. С.; Михальчук, Дарина МиколаївнаУ результаті проведених досліджень встановлено, що ефективність вилучення олії залежить від підготовки горіхів. НВЧ-обробка зволожених горіхів сприяє вилученню олії і дозволяє збільшити її вихід на 30 %. As a result of studies found that the efficiency of extraction of oil depends on the preparation of nuts. Microwave wet processing of nuts contributes to seizure oil and can increase its output by 30%.Документ Основні принципи раціоналізації харчування в умовах довготривалої дії малих доз іонізуючого випромінювання(2004) Нещадим, Лариса Петрівна; Мельник, Галина Сергіївна; Демчина, Галина ЛюбомирівнаОсобливості харчування здійснють модифікуючий вплив на розвиток реакцій організму при довготривалому внутрішньому опроміненні малими дозами. Раціоналізація харчування в умовах підвищеної радіаційної дії є реальним шляхом зниження внутрішнього опромінення організму людини. Nutrition features have the modifying influence on the development of reactions in prolonged internal irradiation with low doses. Rationalization of nutrition in terms of increased radiation exposure is the real way to reduce the internal exposure of the human body.