Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів(2016) Потривайло, Олена Олександрівна; Луценко, Ірина Олегівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаПастила - це кондитерські вироби, отримані збиванням фруктово-ягідної суміші з цукром в присутності яєчного білка, з послідуючим змішуванням піноподібної маси з гарячим агаровим сиропом, формуванням на окремі вироби та сушінням. Pastille - a pastry obtained whipping fruit and berry mix with sugar in the presence of egg whites, mixing with further weight spumy Agar with hot syrup, the formation on certain products and drying.