Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення(2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Кохан, Олена ОлександрівнаПроведені дослідження показали, що рецептурні композиції і технологія приготування жувальної карамелі забезпечує такі значення структурно-механічних характеристик карамелі, що дозволяє проводити процес формування виробів на агрегатах КФЗ та ІФЗ при температурі карамельної маси 38-40 С.Документ Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениці(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр СергійовичНормальний ріст і розвиток дитини, стан її здоров'я, рівень захисних сил визначаються в першу чергу правильно збалансованим раціоном харчування, під яким розуміють забезпечення організму харчовими речовинами в достатній кількості і певної якості.