Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів(2017) Дорохович, Антонелла МиколаївнаРозглянуто класифікацію цукристих речовин і їх поділ на цукри, цукрозамінники і підсолоджувачі. Наведено детальну характеристику кожної групи. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі використання цукрозамінників при створенні кондитерських виробів. The classification of sugars and their division into sugars, sugar substitutes and sweeteners is considered. The detailed description of each group is given. The development of NUFT in the direction of the use of sugar substitutes during the creation of confectionery products is highlighted.Документ Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту(2014) Божок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Лариса МихайлівнаЖувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."