Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції(2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаНаведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.Документ Бісквіти з фруктозою та цукрозамінниками-поліолами для харчування дітей(2014) Абрамова, Асьят Георгіївна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаНа теперішній час одним з найбільш розповсюджених ендокринних захворювань є цукровий діабет. Цукровий діабет - це хронічне захворювання, що характеризується абсолютним або част-ковим дефіцитом вироблення підшлунковою залозою гормону інсулі-ну. Близько 3 % населення Землі страждають на цукровий діабет. В Україні зареєстровано 1,3 млн. хворих, серед яких 8 тис. дітей. Згідно зі статистичними даними до 2025 р. в Україні кількість дітей хворих на цукровий діабет зросте до 9400 чол. Currently one of the most common endocrine diseases is diabetes. Diabetes - a chronic disease characterized by absolute or part-deficit-term production of the pancreas hormone Insula-on. About 3% of the population suffer from diabetes. Ukraine has registered 1.3 million. Patients, including 8 thousand. Children. According to statistics up to 2025 in Ukraine the number of children with diabetes will increase to 9400 people ..Документ Використання цукрозамінників нового покоління в технологіях борошняних кондитерських виробів(2013) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроведено дослідження фізико-хімічних та технологічних властивостей цукрозамінників: в’язкість та поверхневий натяг водних розчинів, вплив на піноутворюючу здатність меланжу, формування клейковинного комплексу, фізичні властивості модельних тістових мас. За результатами досліджень розроблено технології печива, кексів, бісквітів із застосуванням лактітолу, ізомальтітолу, еритрітолу. Досліджено структурно-механічні показники тіста та готових виробів. Research of the physical, chemical and technological properties of sugar replacers: viscosity and surface tension of aqueous solutions, the effect on foaming ability melange formation of fibrinous complex physical properties of model dough weight. The research developed technologies cookies, cakes, biscuits using laktitol, isomaltitol, eritritol. The structural-mechanical properties of dough and finished products.