Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Механізми перебігу вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах(2015) Роглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор ФедоровичПодовження терміну зберігання харчових продуктів є актуальною проблемою сьогодення. Вироби з пшеничного борошна, порівняно з іншими харчовими продуктами, мають невеликий термін зберігання, а їх свіжість є одним з основних показників якості [1]. Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. Продление срока хранения пищевых продуктов является актуальной проблемой. Extending the shelf life of food is an urgent problem today. Products made of wheat flour, as compared to other foods, have a small shelf life and freshness is one of the main indicators of quality [1]. One way to solve this problem is freezing the dough semis.Документ Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах(2014) Роглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор ФедоровичПодовження терміну зберігання харчових продуктів є актуальною проблемою сьогодення. Вироби з пшеничного борошна в порівнянні з іншими харчовими продуктами мають незначний термін зберігання, а їх свіжість є одним з основних показників якості . Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. Extending the shelf life of food is an urgent problem present. Products made of wheat flour compared with other food products have little shelf life, and their freshness is one of the main indicators of quality. One way to solve this problem is freezing the dough semis.