Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технології «активного пакування» для харчової промисловості
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович; Олішевський, Валентин Вікторович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Хоменко, Юлія Олександрівна
    Сучасний стан харчової промисловості та інноваційні напрями розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів із урахуванням їх показників якості і безпечності. The current state of the food industry and innovative areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the products with regard to their quality and safety indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні елементи активного пакування
    (2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Желуденко, Юлія Володимирівна
    Сучасний стан харчової промисловості та напрямки розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів з врахуванням показників безпечності харчових продуктів. The current state of the food industry and areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the product with regard to food safety indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Желуденко, Юлія Володимирівна
    Представлено напрями цілеспрямованої зміни властивостей м’ясних систем з використанням нанокомпозитів. Presents a focused direction of change of properties of meat systems using nanocomposites.