Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Різання матеріалів з оболонкою та вкрапленнями
    (2011) Сенін, Олександр М.; Житнецький, Ігор Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович
    В харчовій промисловості більшість продуктів, а також деякі пакувальні матеріали, є багатошаровими, або мають вкраплення, які відрізняються структурно-механічними властивостями від основного об’єму продукту. Різання таких продуктів відрізняється у порівнянні з різанням одношарового матеріал, а цей факт майже не враховується виробниками різального обладнання при розробці способів та режимів різання. In the food industry, most products and some packaging materials are layered, or have inclusions that are different structural and mechanical properties of the bulk product. Cutting these products is different than cutting a single layer material, and this fact is not taken into account almost cutting equipment manufacturers in the development of methods and cutting.