Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання горіхів в коекструзійних продуктах
    (2014) Шарапов, М. В.; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Горіхи - природний скарб для численних активних сполук, які в комплексі позитивно впливають на роботу головного мозку. Встановлено, що горіхи усувають депресію і знімають навіть найсильніші напруження нашої нервової системи. Особливо їх рекомендують людям, чия професійна діяльність має пряме відношення до важкої фізичної чи розумової праці. Крім усього іншого, вживання горіхів в їжу нормалізує роботу серця і зміцнює всі тканини печінки. Nuts - a natural treasure for many active compounds in complex positively affect the brain. Established that nuts eliminate depression and relieve stress even the strongest of our nervous systems. They were especially recommended for people whose professional activities have a direct related to heavy physical or mental work. Among other things, the use of nuts eaten normalizes the heart and strengthens all the tissues of the liver.
  • Ескіз
    Документ
    Сухі сніданки коекструзійної технології
    (2014) Бур'ян, Олександр; Дрьомін, О. І.; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Світові виробники сухих сніданків позиціонують їх як продукт, ідеальний для прихильників здорового способу життя, та наполегливо рекомендують дітям. Сухі сніданки (подушечки з начинкою) як продукт високотемпературної коекструзії складається з двох частин: зернового корпусу та начинки на жировій або фруктово- ягідній основі. Global manufacturers of breakfast cereals are positioning their product as ideal for adherents of a healthy lifestyle, and is strongly recommended for children. Dry breakfast (stuffed pads) as a product of high coextrusion consists of two parts: body and grain filling fat or fruit and berry basis.
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок
    (2014) Бур'ян, Олександр; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Бобову та пшеничну клітковину доцільно використовувати при виготовленні фруктових начинок стійких при зберіганні, з пониженим вмістом цукру і збільшеною кількістю харчових волокон. Bean and wheat fiber should be used in the manufacture of fruit fillings stable during storage, with a low sugar content and increased the number of dietary fiber.