Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Використання білкових збагачувачів і холодної екструзії у технології хлібних паличок(2012) Ященко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаCтворено хлібні палички оздоровчого призначення «Здоров'я» та удосконалено технологію їх виробництва впровадженням бродильно-формувального агрегату. Досліджено перебіг основних процесів у збагаченому тісті та встановлено, що оптимальна тривалість дозрівання тіста у екструдері становить 10 хв. Такі хлібні палички за якістю не поступаються традиційним виробам. Created breadsticks recreational purposes "Health" and improved the technology of their production implementation Fermentation-molding machine. Investigated the basic processes in the course of an enriched dough and found that the optimal duration of ripening of dough in the extruder is 10 min. These breadsticks in quality traditional products.Документ Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату(2012) Калініченко, Ася Олександрівна; Зарубіна, Вікторія СергіївнаРозглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.