Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Рослинна сировина у створенні м'ясо-рослинних продуктів(2014) Ковтун, Аліна Володимирівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Коваль, Ольга АндріївнаВ Україні, як і в світі суттєвим є проблема продовольства, перш за все це проблема отримання повноцінного білка, оскільки рівень харчування впливає на здоров'я, працездатність, якість життя людей. На сьогодні науково-технічні розробки направлені на створення комбінованих продуктів. In Ukraine, as in the world food problem is essential, primarily a problem of getting complete protein, because the level of food affects the health, performance, quality of life. Today research and development aimed at the creation of combined products.