Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Темне забарвлення продуктів - не завжди ознака реакції Майєра(2014) Шульга, Сергій Іванович; Ковч, Аліна Володимирівна; Шульга, Оксана СергіївнаВідомо, що реакція між амінокислотами та вуглеводами (реакція Майєра) призводить до утворення забарвлених продуктів. Це відкриття беззастережно використовується для пояснення барвних речовин при наявності білкових речовин та вуглеводів у продукті одночасно. It is known that the reaction between amino acids and carbohydrates (reaction Mayer) leads to the formation of colored products. This finding unequivocally used to explain the coloring matter in the presence of proteins and carbohydrates in the product simultaneously.