Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини
    (2013) Мельничук, Галина; Корецька, Ірина Львівна
    Популярні сьогодні тонізуючі напої готують на пряно-ароматичній сировині. Вони містять речовини, збудливі, тонізуючі нервову систему, рекомендовані для вживання дорослим. Popular today tonic beverages prepared for aromatic raw materials. They contain substances excitable, nervous system tonic recommended to use an adult.
  • Ескіз
    Документ
    Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів
    (2013) Зозулінська, Яна; Корецька, Ірина Львівна
    На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.