root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Корецька, Ірина Львівна
1
search.filters.author.Бережна, Тетяна Олегівна
1
search.filters.author.Мазур, Оксана
1
search.filters.author.Польовик, Володимир Вікторович
Ключові слова
search.filters.subject.calorie content
1
search.filters.subject.improvement of the recipe
1
search.filters.subject.vegetable raw materials
1
search.filters.subject.калорійність
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2018
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Корецька, Ірина Львівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.calorie content
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Масляний крем зниженої калорійності
(
2018
)
Бережна, Тетяна Олегівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Мазур, Оксана
;
Корецька, Ірина Львівна
Показати більше
Використання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter cream
Показати більше