Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спільне використання рослинного та тваринного білків(2013) Гладчук, Ольга Михайлівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаНа нашу думку, існує лише одна можливість отримати весь набір необхідних білків без їжі тваринного походження. Це досягається шляхом ретельного поєднання рослинних білків. In our opinion, there is only one opportunity to get the whole set of necessary protein without eating animal products. This is achieved through a careful combination of plant proteins.Документ Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів(2013) Зозулінська, Яна; Корецька, Ірина ЛьвівнаНа кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.Документ Розрахунок забезпеченості основних складових при виробництві продуктів харчування(2012) Корецька, Ірина Львівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаРозробка і широке впровадження модернізованої технології та нових видів сучасних видів сировини як вітчизняного так і імпортного походження при виробництві кондитерських виробів, прискорює науково-технічний прогрес в галузі, підвищують ефективність і продуктивність праці, дозволяють розширити асортимент виробів, їх харчову цінність, забезпечить раціональне використання основних сировинних ресурсів. The development and widespread adoption of upgraded technology and new types of modern raw materials as domestic and foreign origin in confectionery, accelerating scientific and technological progress in the field, increase efficiency and productivity, can extend the range of products, their nutritional value, ensure rational use of fixed resources.Документ Організація харчування в закладах ресторанного господарства для дітей(2015) Губенко, К. В.; Корецька, Ірина ЛьвівнаМаленькі відвідувачі закладів ресторанного господарства вимагають створення не тільки приємної атмосфери закладу і відрізнятись наявністю спеціального меню. Дитячі заклади ресторанного господарства, які працюють з найменшими споживачами, пропонують спеціальне харчування, воду, чаї, а також надають можливість погодувати малюка груддю. Little by institutions require restaurants to create not only a pleasant atmosphere establishment and presence of different special schools menyu.Dytyachi restaurants that operate at the lowest consumers, offering special food, water, teas, and also provide an opportunity to feed the baby feeding.