Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології сирів м’яких козячих з куркумою та гуньбою сінною(2019) Корольчук, Ірина Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаВикористання прянощів у технології сирів м’яких з козиного молока дозволяє корегувати технологічні властивості сировини, що підвищує ефективність виробництва та сприяє ресурсозаощадженню. The use of spices in goat milk soft cheese technology makes it possible to adjust the technological properties of raw materials, which increases production efficiency and contributes to resource savings.Документ Перспективність використання прянощів у технології м’яких сирів з козячого молока(2019) Корольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаДля пщвищення харчової цінності та покращання технолопчних властивостей, утримання вільної кашлярної вологи, покращення здатності до згортання під дією сичужних ферментів та подовження терміну зберігання доцільним є використання у складі м'яких сирів з козячого молока прянощів, зокрема пажитника, куркуми та імбиру. To enhance the nutritional value and improve the technology properties, maintenance of free pile moisture, improvement of the ability to coagulate under the action of pitch enzymes and extend the shelf life of the expedient e use in soft cheeses of goat milk spices, including fenugreek, turmeric and ginger.