Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання клітковини для збагачення січених напівфабрикатів
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Сизоненко, Дмитро Юрійович; Пащенко, Оксана Василівна
    Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів клітковини. Встановлено, що оптимальною для використання в рецептурах функціональних січених напівфабрикатів є пшенична і соєва клітковина. Ступінь гідратації -1:6,0 і 1:4,5 відповідно. Рекомендована кількість внесення гідратованої клітковини становить не більше 12,0%. Functional and technological properties of different types of fiber. Established that the optimum for use in the formulations of functional semis January is a wheat and soybean fiber. The degree of hydration and -1:6,0 1:4,5 respectively. The recommended amount of fiber making the hydrated is not more than 12.0%.