Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинних олій у м'ясних паштетах
    (2020) Камишіна, Аліна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
    Вивчено можливість використання олій підвищеної біологічної цінності при виробництві паштетів, удосконалення технології виробництва і формування якості готових виробів. Як джерело екзогенних біоантиоксидантів використано лляну, гарбузову, соняшникову та рижієву олії. The possibility of using oils of increased biological value in the production of pastes, improving the production technology and forming the quality of finished products was studied. As a source of exogenous bioantioxidants, linseed, pumpkin, sunflower and castor oils were used.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясомісткі функціональні продукти
    (2015) Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович
    Останні досягнення науки про харчування свідчать, що деякі специфічні фізіологічні функції організму можна моделювати і оптимізувати за допомогою харчового статусу і таким чином знизити ризик захворювань і зміцнити здоров’я. Тому, так звана функціональна їжа користується попитом у споживачів і цей сегмент харчової індустрії стрімко розвивається. Функціональні м’ясомісткі продукти, що відповідають потребам споживачів, мають оптимальне співвідношення жирних кислот і стійкі до ліпідного окиснення. Recent advances nutritional science shows that some specific physiological functions of the body can be modeled and optimized using nutritional status and thus reduce the risk of disease and improve health. Therefore, the so-called functional food demand in this segment of consumers and the food industry is developing rapidly. Functional m'yasomistki products that meet the needs of consumers with the optimal ratio of fatty acid and lipid oxidation resistant.