Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями
    (2014) Кравченко, Олег Андрійович; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Розроблено рецептуру та спосіб виробництва макаронів, збагачених порошком гарбуза. При внесенні порошку в кількості 7% макаронні вироби можна відносити до категорії функціональних харчових продуктів по забезпеченню добової потреби в β-каротині. A recipe and method of manufacture of macaroni enriched powder pumpkin was developed. When applying powder in quantity 7% pasta can be attributed to the category of functional foods to provide the daily requirement of β-carotene.