Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Фортифікація м’ясопродуктів мікронутрієнтами
    (2021) Кравчук, Валентина Вадимівна; Галенко, Олег Олександрович
  • Ескіз
    Документ
    Екстракт ягід годжі для збагачення м’ясопродуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна
    В процесізберігання готового продуктужири, що входять до його складу окислюються, а це призводить дозниження їх якості і, відповідно, скорочення терміну зберігання. Одним із способів підвищення якості та подовження гарантійного терміну зберігання продукції є включення доїх складу природних антиоксидантів. Тому актуальним є вивчення впливу рослинних добавок з антиоксидантними властивостями на процес окиснення жирів з метою розробки науково-обґрунтованих технологічних заходів щодо