Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Фортифікація м’ясопродуктів мікронутрієнтами(2021) Кравчук, Валентина Вадимівна; Галенко, Олег ОлександровичДокумент Екстракт ягід годжі для збагачення м’ясопродуктів(2021) Галенко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина ВадимівнаВ процесізберігання готового продуктужири, що входять до його складу окислюються, а це призводить дозниження їх якості і, відповідно, скорочення терміну зберігання. Одним із способів підвищення якості та подовження гарантійного терміну зберігання продукції є включення доїх складу природних антиоксидантів. Тому актуальним є вивчення впливу рослинних добавок з антиоксидантними властивостями на процес окиснення жирів з метою розробки науково-обґрунтованих технологічних заходів щодо