Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Кава-брейк - “їжа для розуму”
    (2015) Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Валентин Валентинович
    “Їжа для розуму” (Brain Food) - це нова концепція, яку розробив Radisson Blu для зустрічей і конференцій, щоб допомогти підтримувати рівень зосередженості делегатів протягом усіх подій. “Їжа для розуму”- інноваційне рішення з організації харчування, розроблене фаховими шеф-кухарями та дієтологами. У меню включено свіжі, добре збалансовані продукти, переважно місцевого походження, з низьким вмістом жиру і цукру: риба, хліб з цільного зерна, фрукти і овочі - все це підтримує стабільний рівень цукру в крові й дозволяє учасникам конференції побороти можливе хвилювання та зберігає високу концентрацію уваги. "Food for thought" (Brain Food) - a new concept that has developed Radisson Blu for meetings and conferences to help maintain the level of concentration delegates throughout the event. "Food for thought" - innovative solutions Catering designed professional chefs and nutritionists. The menu includes fresh, well-balanced foods, mostly of local origin, low in fat and sugar, fish, wholegrain bread, fruit and vegetables - all support stable blood sugar levels and allow conference participants to overcome possible unrest and maintains a high concentration attention.