Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначення(2015) Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаОстаннім часом насіння льону починає грати все більш важливу роль у світовому виробництві харчових продуктів, у тому числі продукції функціонального призначення. Цінність насіння льону як природного функціонального та дієтичного продукту, в першу чергу, обумовлена його біохімічним складом. Насіння льону є багатим джерелом повноцінного білка, поліненасичених жирних кислот, клітковини, мінеральних та інших біологічно активних речовин . Recently, flax seed begins to play an increasingly important role in global food production, including product functionality. The value of flax seed as a natural functional and dietetic products, primarily due to its biochemical composition. Flax seeds are a rich source of complete protein, polyunsaturated fatty acids, fiber, minerals and other biologically active substances.