Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Прогресивні методи консервування харчових продуктів(2013) Лесечко, О. А.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир ПавловичЗроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.Документ Прогресивні види тари для консервної промисловості(2012) Пархоменко, Олена Олегівна; Дворнік, А. В.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бандуренко, Галина МихайлівнаЗроблено аналіз сучасного стану тари для консервної промисловості. Наведено тенденції розвитку сучасної тари для консервування «Твіст-Офф». The analysis of the current state of packaging for the canning industry. An tendencies of modern packaging for preserving "Twist-Off".