Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивні методи консервування харчових продуктів
    (2013) Лесечко, О. А.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович
    Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивні види тари для консервної промисловості
    (2012) Пархоменко, Олена Олегівна; Дворнік, А. В.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Зроблено аналіз сучасного стану тари для консервної промисловості. Наведено тенденції розвитку сучасної тари для консервування «Твіст-Офф». The analysis of the current state of packaging for the canning industry. An tendencies of modern packaging for preserving "Twist-Off".