Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасне обладнання для стерилізації плодоовочевих консервів
    (2014) Штранський, Іван; Пилип'юк, Аліна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    Основним технологічним процесом у виробництві консервів являється стерилізація, при якій забезпечується повне або часткове зниження мікроорганізмів, які викликають псування продуктів. Внаслідок цього можливе довготривале зберігання консервованої продукції в герметичній тарі. The basic process in canning is sterilization, which provides full or partial reduction of microorganisms that cause food spoilage. Consequently, the possible long-term storage of canned goods in sealed containers.
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивні методи консервування харчових продуктів
    (2013) Лесечко, О. А.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович
    Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.