Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення(2014) Пархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаУдосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення(2013) Черноус, Катерина Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблені рецептури січених напівфабрикатів, які включають м'ясо різних видів тварин і птиці, харчові волокна, екструзійне борошно та інші інгредієнти. The recipe of chopped semi-finished foods, which include different sorts of animal and bird meat, dietary fiber, extrusion flour and other ingredients are developed.