Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення
    (2014) Пархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення
    (2013) Черноус, Катерина Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблені рецептури січених напівфабрикатів, які включають м'ясо різних видів тварин і птиці, харчові волокна, екструзійне борошно та інші інгредієнти. The recipe of chopped semi-finished foods, which include different sorts of animal and bird meat, dietary fiber, extrusion flour and other ingredients are developed.