Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво яловичини в Україні: стан та перспективи розвитку
    (2014) Кутас, Олена Олександрівна
    Український ринок м'яса й м'ясопродуктів тісно пов'язаний зі станом сировинної бази м'ясопереробної галузі. Протягом усього періоду незалежності не вдалося зупинити тенденцію до скорочення поголів'я худоби та нарощування збитковості вирощування ВРХ. Обсяги реалізації на забій суттєво перевищували обсяги вирощування худоби. Це стало причиною різкого скорочення поголів'я худоби, фактичного знищення спеціалізованого м'ясного стада, зменшення виробництва та скорочення споживання м'яса, порушення інфраструктури і ринків збуту м'яса, посилення конкуренції з боку закордонних виробників м'яса. Ukrainian market of meat and meat products is closely associated with the state of the resource base meat processing industry. Throughout the period of independence could not stop the downward trend in livestock and livestock rearing capacity loss. Sales volumes for slaughter significantly exceeded livestock. This has resulted in a sharp reduction in livestock numbers, the actual destruction of specialized beef herds, reducing production and reducing meat consumption violation infrastructure and markets meat, increased competition from foreign producers of meat.