Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології спиртової бражки з використанням цукрового буряку(2015) Щербань, Василь; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій МихайловичВ світі цукровий буряк і тростину широко використовують для виробництва біоетанолу, який має високий вміст органічних сполук, які підвищують октанове число моторного палива та запобігають розшаруванню бензино-спиртових сумішей. До того ж його виробництво потребує на 20-30% менше енергоносіїв, ніж із зернової сировини. Метою роботи є удосконалення технології спиртової бражки з використанням цукрового буряку. In the world of sugar beets and cane are widely used for the production of bioethanol, which has a high content of organic compounds that increase the octane number motor fuel and prevent stratification of gasoline-alcohol mixtures. Moreover, its production requires 20-30% less energy than from grain raw materials. The aim is improving the technology of alcohol brew with the use of sugar beet.Документ Дослідження та удосконалення технології зброджування мелясного сусла з використанням нової осмофільною термотолерантною расою дріжджів(2016) Глошанчук, Катерина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаДослідити технологічні властивості нової осмофільної термотолерантної раси дріжджів В-16, яка була селекційована на кафедрі біотехнології продуктів і виноробства, в умовах зброджування мелясного сусла підвищеної концентрації сухих речовин.Документ Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки(2005) Кириленко, Роман Григорович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Сизько, Валерій БорисовичШироке впровадження енерго- і ресурсозберігаючої технології спиртових бражок з використанням низькотемпературної термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини передбачає зниження дисперсності помелу сировини, підвищення концентрації та температури зброджування сусла. Тому з метою зменшення питомих енерговитрат та одержання етилового спирту високої якості необхідні достовірні дані про якісний і кількісний склад леткої частини бражки. The widespread introduction of energy-and resource-saving technologies alcohol brazhok using low termofermentatyvnoyi raw starch processing involves reducing dispersiongrinding of raw materials, improve concentration and temperature fermentation of wort. Therefore, in order to reduce unitenergy and obtaining ethanol quality needed reliable data on the qualitative and quantitative composition of the volatile brazhku.