Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Отримання продуктів, багатих антоціанами, при комплексній переробці ожини(2018) Горохова, Я.; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ результаті комплексного підходу можна одержати декілька продуктів – сік та порошок з вичавок. Такі продукти можна використовувати у різних галузях харчової промисловості для збагачення продуктів антоціанами. As a result of the integrated approach, you can get several products - juice and powder from squeezes. Such products can be used in various industries in the food industry to enrich the products of anthocyanins.Документ Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки(2016) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Білоцерківська, Наталія; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.