Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку гострих соусів
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
    Розглянуто асортимент, особливості виробництва та споживання гострих соусів. Зазначено вітчизняних виробників таких соусів.
  • Ескіз
    Документ
    Обліпиха, як перспективна сировина, у технології виготовлення соусів
    (2020) Музичук, Олександр Сергійович; Матко, Світлана Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Авторами було розроблено технології фруктових солодких соусів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі яблучного пюре з додаванням протертої обліпихи. Отримані соуси є незамінним джерелом пектинових речовин, клітковини, які знижують рівень холестерину в крові людини, сприяють зменшенню накопичення жиру та сприяють виведенню з організму шкідливих речовин відповідно.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами
    (2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Удосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains carotene