Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження реологічних властивостей кріомодифікованого крохмалю(2014) Данілевич, Олександра В.; Лисий, Олександр Віталійович; Гордієнко, Анатолій Степанович; Грабовська, Олена ВячеславівнаНа сьогодні у світі широкою популярністю користується модифікований крохмаль, властивості якого цілеспрямовано змінені хімічним або фізичним шляхом. Кріомодифікований крохмаль отримують шляхом заморожування крохмальних клейстерів з подальшим розморожуванням, видаленням вологи та висушуванням. Today the world wide popularity of modified starch whose properties are specifically altered by chemical or physical means. Kriomodyfikovanyy starch produced by freezing starch paste and then defrost, remove moisture and drying.Документ Властивості крохмалефосфатів(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаЗ отриманих та досліджених крохмалефосфатів, найбільш міцні надмолекулярні структури утворюють зразки № 2 та № 3. Це свідчить, що при модифікації крохмалю реагенти слід вводити у вигляді розчину. Дані зразки також рекомендовано використовувати в складі харчоконцентратів для стабілізації структури. From these and investigated krohmalefosfativ most robust supramolecular structures form samples number 2 and number 3. This indicates that the modification of starch reagents should be administered as a solution. These samples are also recommended to use a part of food concentrates to stabilize the structure.