Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Напрямки розвитку енергозбереження при дослідженні конструкцій тістоподільників(2018) Литовченко, Ігор МиколайовичПроведений аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від розвитку конструкцій тістоподільних машин. Запропоновано методи удосконалення конструкції тістоподільних машин з лопатевим нагнітанням.The analysis of the state of modern baking production is carried out, methods of improving the quality of bakery products are presented, depending on the development of constructions of dough machines. Methods of improving the design of dough-bearing machines with louvre injection have been proposed.Документ Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми(2014) Литовченко, Ігор Миколайович; Шпак, Максим СергійовичТістомісильне обладнання займає одне з провідних місць при виготовленні хлібобулочних виробів, так як якість замісу опари чи тіста суттєво впливає на якість готових виробів. Mixing equipment occupies a leading position in the manufacture of bakery products, as well as the quality of mixing dough or pastry significantly affect the quality of finished products.