Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу(2013) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаЗапропоновано технології фітоолійного та фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатів, які залучатимуться до технологічного потоку виробництва соусів емульсійного типу та сприятимуть підвищенню їх харчової цінності. A technology fitooliynoho fitooliynoho karotynovmisnoho and semi-finished products that are involved in the process flow production of sauce emulsion type and will improve their nutritional value.Документ Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикату(2012) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаРозроблення нового фіто-олійного напівфабрикату дозволяє отримати соуси емульсійного типу зниженої енергетичної цінності для лікувально- профілактичного харчування завдяки вмісту природних полісахаридів та антиоксидантів в порошку пряно-ароматичної сировини. The development of a new semi phyto-oil emulsion sauces provides a type of low energy value for healthcare food thanks to the natural polysaccharides and antioxidants in aromatic powder materials.Документ Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату(2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаРозширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.Документ Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберігання(2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПряноароматичну сировину можна рекомендувати не тільки як смакові інгредієнти, а й як носії природних антиоксидантів. Таким чином, внесення в олію пряноароматичної сировини уповільнює процес окиснення, подовжує термін зберігання фітоолійного напівфабрикату. Pryanoaromaticheskih raw materials can be recommended not only as flavoring ingredients, but also as carriers of natural antioxidants. Thus, making the oil pryanoaromaticheskih raw slows oxidation and prolongs shelf life fitooliynoho semis.